07/01/11 - Dag 16 - Krabi, here I come

Shoppa shoppa shoppa! Det bestod min morgon av. Jag virrade runt ensam på marknaden i Thailands huvudstad. För er som jag har lovat att jag inte ska gå någonstans ensam, så förlåt! Men det gick jätte bra! Skönt att inte behöva tänka på pappa som halkar efter 100 meter bakom. Hade bara några timmar på mig, för jag hade en tid att passa. Flyget till Krabi. Jag hittade lite kläder, hårvårdsprodukter, en väska och lite andra bra saker, till ett väldigt lågt pris. De flesta kläderna jag har köpt ligger runt 40 kronor =)
 
 
Flyget till Krabi gick 14.15. Flygresan gick bra, men under resan började planet skaka en del och säkerhetsbältet var ett måste. I högtalaren så sa de att det var turbulens, vet inte riktgit vad det betyder, men jag antar att det blåste ganska mycket uppe i luften. Det var inte så jättebra väder uppe i luften, det var mycket måln. När vi landade såg vi att det hade regnat. Jag har inte varit med om dåligt väder någon gång, men här i Krabi är det vanligt att det kommer åskskurar.
 
 
Vi bor på ett litet sött hotell som heter Baan Purr i Ao Nang. Det finns bara 12 rum här. Det är jättefint och mycket bra luft är det här inne. Det var ingen bra luft på hotellrummet i Bangkok 30 våningar upp. Men Bangkok är Bangkok, en stor värme gryta.
 
 
Har spenderat kvällen ute i Ao Nang gator. Jag tycker det var väldigt litet här, men det kan ju bero på att jag är van med storstan, Pattaya och Bangkok är ju större (titta på bilderna från luften, den fösta är från Bangkok och den tredje bilden är precis innan vi landar på Krabis flygplats). Men jag tycker att det är väldigt mysigt här och gooooood mat! Ujujujuj vad maten var god som jag åt idag! Phoang måste lära sig att laga denna goda rätt som var kyckling med cashewnötter, det var grymt gott.
 
 
I morgon ska vi åka båt ut till Phi Phi islands. Ser fram emot snorklingen som jag har väntat på i månader nu. Jag ska akta mig för alla maneter och hajjar och allt vad som finns i vattnet som alla har tjata om att jag ska akta mig för. Om jag inte skriver något i morgon, så är jag troligtvis bränd av en manet, eller biten av en hajj, och ligger död någonstans på havsbotten. Ha det bra så länge! Hejdå! =)
 
 

TrackbackMitt namn är My Isoniemi, jag är 20 år och är just nu bosatt i Norrköping. Jag kommer ursprungligen från Kumla/Örebro där jag är född och uppvuxen. Idag studerar jag andra året på Kultur, samhälle och mediegestaltning vid Linköpings Universitet, inom ett par år får vi se vart medievärlden tar mig.

Besöksräknare fr. 27-04-11
Idag: Denna vecka:
Denna månad:
Totalt:2010
Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober
November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober
November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober
November December

2013
Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober
November December