23/12/10 - Dag 1 - Brännskadad

Canon EOS 550d + Canon EF-S 18-55MM 1:3.5-5.6 IS

Pappa mötte upp mig vid slutstationen i Pattaya. Det var en liten bit till hotellet, så vi fick ta en taxi till hotellet. Det var skönt att äntligen vara framme. Jag var rätt så hungrig, det blev inte mycket mat under resan. Pappa hade köpt sushi till mig, så jag fick lite i magen. Men det tog en stund innan jag kunde få i mig lite mat, all el var avstängd på grund av någon reparation, så hissem fungerade inte. Det var trapporna som gällde, 10 våningar upp... Framme på hotellrummet, satte jag mig på balkongen, åt, kollade på utsikten, och njöt av värmen!

Men inte ska man sitta och häcka på hotellet när man har åkt så långt, så pappa och jag åkte runt ganska mycket under dagen, med motorcykeln han har lånat. Jag har varit här tidigare, men det var flera år sedan så jag minns inte så mycket.
Sen hände det som jag inte ville skulle hända. Jag brände mig på benet, på motorcykelns avgasarör... Till en början så gjorde det inte så ont och såg inte så farligt ut, men efter en stund så började det kännas riktigt reält, och det såg ut som om huden smälte. Vi fick åka till en clinik som fick göra rent skadan och plåstra om lite. I morgon får vi åka till en doktor och få det bedömt och få försäkringspapprena påskrivna.

Kommentarer
Elisabeth/Bettan
2010-12-24 | 18:23:37
http://www.livslycka.se


En God Jul till dig från oss alla här i Höga Kustens hjärta, som idag har tempen -31,8 c. Tänker på dig en kväll som denna, julafton. Ha en fortsatt mysig resa. Det är underbart att resa runt världen och få se och njuta av livet. Var rädd om dig // Julkramar Bettan

Sara
2010-12-26 | 15:26:11


Riktigt fin nattbild! Inte viste jag att tomten även kommer till thailand med tomteluva och vinterrock?! Snacka om varmt... Då får skriva om temeraturerna och vädret också, så man har ännu lite mer att vara avis på! =)

♥ L A I L A ♥
2010-12-26 | 23:26:44
http://lailaaziz.blogg.se/


skönt att vara i thailand =)

emelie
2010-12-26 | 23:42:23
http://nakenkaktus.blogg.se/


svar: Hej där!

hoppas du haft en riktigt god jul och så får jag önska dig en god fortsättning! :)

Michaela | Foto, bloggdesign och vardagsliv
2011-01-05 | 17:46:08
http://soeticz.webblogg.se/


jag har också bränt mig på ett avgasrör, fast på bilen! gjorde det i somras. Det gjorde ont som satan! men jag tog hål på den dra blåsan som kom och torka ut den sen så när den va torr så tog jag bort skinnet och mitt brännmärke syns knappt nu, lite granna men inte så farligt som jag trodde det skulle göra :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


Hemsida / Blogg:


Kommentar:


Trackback



Mitt namn är My Isoniemi, jag är 20 år och är just nu bosatt i Norrköping. Jag kommer ursprungligen från Kumla/Örebro där jag är född och uppvuxen. Idag studerar jag andra året på Kultur, samhälle och mediegestaltning vid Linköpings Universitet, inom ett par år får vi se vart medievärlden tar mig.

Besöksräknare fr. 27-04-11
Idag: Denna vecka:
Denna månad:
Totalt:



2010
Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober
November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober
November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober
November December

2013
Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober
November December