Malaysia - dag 6

 
Som ni ser på bilderna ovan så är det mycket djur och natur idag, och det kan sammanfatta dagen bra. I morse åkte vi till Kuala lumpur bird park, hade läst om detta på internet så var nyfiken och ville åka dit. Det var det bästa vi har gjort här i Malaysia. Vi kom in och fåglarna flög fritt runt i naturen. Dock var det nät så de hade inte hela världen för dem själva, men de hade det bra, det såg man. Denna park var placerad i en regnskog så det var hur fin miljö som helst. Har aldrig tidigare varit i en regnskog så detta var en rolig upplevelse. Allt var så grönt och fint, dock var det varmt och mycket fuktigt, men vi stod ut för det var det värt. I en del av skogen så hoppade det runt apor bland träden, fick syn på några av dem och hann ta lite kort.
 
När vi gått igenom hela parken så åkte vi till en fjärilspark. Detta var ett inhägnat område med alla möjliga sorters fjärilar. De var inte så lätta att ta kort på, då de gärna flyger iväg när man närmar sig. Vissa av dem var dock mycket nyfikna så de kunde sitta på en när vi gick runt. 
 
Vi var sedan förbi chinatown igen, ville gå runt i lite småbutiker som fanns där. Så himla kul att gå runt i affärer som inte finns någon annan stans, små lokala butiker med massor av roligheter i. Vi begav oss hemåt när vi såg att himlen blev svart och regnet var på väg. Vi tog sky train tillbaka och precis när vi klev av för att gå mot hotellet öppnade himlen sig och det regnade något otroligt. Där stod vi utan paraplyer... 
 
När det är regnperiod i Asien så regnar det inte dygnet om som det ibland kan göra i Sverige. Det regnar ett par timmar sen så slutar det oftast. När det blev uppehåll igen åkte vi till Petronas twin tower för att se hur tornen såg ut på nära håll. Det är ofattbart hur höga de är, 450 meter är de och lite till. 
 
Detta var vår sista dag i Malaysia, i morgon åker vi mot nya äventyr!

Kommentarer
Kajsa
2012-12-13 | 17:23:21


Vad kul att få följa din resa genom såhär fina bilder! Vad grym du är, My!

Svar: Tack Kajsa, roligt att höra! :)
My Isoniemi


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


Hemsida / Blogg:


Kommentar:


TrackbackMitt namn är My Isoniemi, jag är 20 år och är just nu bosatt i Norrköping. Jag kommer ursprungligen från Kumla/Örebro där jag är född och uppvuxen. Idag studerar jag andra året på Kultur, samhälle och mediegestaltning vid Linköpings Universitet, inom ett par år får vi se vart medievärlden tar mig.

Besöksräknare fr. 27-04-11
Idag: Denna vecka:
Denna månad:
Totalt:2010
Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober
November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober
November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober
November December

2013
Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober
November December